Loading...
Alt

Kouvolan Power Gym kuntosali palvelee suomen suurimpana ympärivuorokauden avoinna olevana kuntosalina, tila onkin todella avara vaikka kuntosalilaitteita on paljon. Kuntosalillamme on äärimmäisen tärkeää että laitteisiin ei tarvitse jonottaa vaan jokainen pääsee rauhassa keskittymään omaan treeniinsä. Lupaamme suomen parhaimman hinta-laatu suhteen asiakkaillemme.


Alt

Tiloistamme löytyy mm Toiminnallinen tila jossa pääset haastamaan itsesi Eleikon suomen suurimman 15mertisen telineen kanssa jossa mahdollisuudet erillaisiin harjoitteisiin on rajattaomat lisäksi tilassa huikea määrä muita välineitä toim innalliseen treeniin.


Alt

Tiloistamme löytyy virtuaali ryhmäliikunta tunnit jossa voit kilpailla itseäsi vastaan vaikka spinning tai kahvakuula tunnilla tai vaikka rentoutua joogamalla, räyhmäliikunta aikataulut näet tästä


Alt

Kuntosali on äärimmäisen kattavasti varusteltu ja salilla on otettu huomioon kaikki aina aloittelijoista kilpaurheilijoihin ja asiakkaita meillä onkin laidasta laitaan, meille kaikki ovat tervetulleita!


Alt

Pukuhuoneet ovat todella tilavat, valoisat ja raikkaat.
Kuntosalimme yksi tärkeimmistä asioista on salin puhtaus ja viihtyvyys joka näkyykin salilla mm suihkut ja wc:t pestään ja desinfioidaan päivittäin samoin kuntosali on aina puhdas ja viihtyisä.


ps. Muisthan ottaa ensimmäisellä kerralla oma lukko kuntosalille mukaan jotta saat oman kaapin lukittua, kun lähdet takaisin kotiin voit jättää lukkosi pukuhuoneessa sijaitsevaan lukkoparkkiin odottamaan seuraavaa treeniäsi.