Loading...

Missä Power Gym sijaitsee? 

Kouvolassa Power Gymin löytää Kouvolan ja Kuusankosken välistä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Tommolankatu 18, 45130 Kouvola, samoissa tiloissa toimii Motonet tavaratalo. Meillä on riittävästi parkkitilaa.

Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Salillamme on tutustumisaika jolloin paikalla on henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiisi.
Tutustumisaika on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-19.

Kun liityn verkkokaupasta jäseneksi, milloin pääsen salille?

Salille pääsee HETI kun jäsenyys on tehty. Teille tulee heti liittymisen jälkeen kaksi erillistä sähköpostia.
Toinen niistä sisältää henkilökohtaisen kulkukoodin jolla pääsee kulkemaan salille siihen saakka kunnes poletti tulee.
Muistathan että koodi on henkilökohtainen.

Jos ostan verkkokaupasta 10xkortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Salille pääsee heti kun 10xkorttii on saapunut, tällöin ei tule kulkoodia.

Jos olen ollut jo aiemmin Power Gymin jäsen ja uuden jäsenyyden osto ei onnistu? 

Tällöin sinun pitäisi kirjautua sivuillemme entisenä asiakkaana. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasana on asiakaskoodisi. Jos et muista salasanaa, paina en muista salasanaa kohtaa, niin uusi salasana lähetetään sähköpostiisi, näin pääset yrittämään uudelleen sinulle lähetetyllä salasanalla. Jos et jostain syystä pääse siltikään eteenpäin, niin ota heti yhteyyttä sähköpostilla osoitteeseen; kouvola@powergym.fi niin teemme jäsenyyden ja tarkistamme että yhteystietosi on meillä oikein.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä? 

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Liikuntaseteleillä onnistuu maksaminen toisesta jäsenkuukaudesta lähtien, hyväksymme Smartumin, e-passin ja Tyky- sekä Virike-setelin.
Liikuntasetelit tulee palauttaa salin sisällä olevaan liikuntaseteleille varattuun postilaatikkoon joka sijaitsee toimiston seinässä.
Laita setelit kirjekuoreen jossa omat yhteystietosi ja muista allekirjoittaa setelit!

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Power Gym Kouvola ja syötätte haluamanne summan meille.
Lähettäkää suorituksesta kuitti osoitteeseen:

kouvola@powergym.fi

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on n.3 viikkoa riippuen maksutavasta.
Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Power Gymillä ikärajaa? 

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti. 
Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla kouvola@powergym.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä? 

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta; kouvola@powergym.fi
 
Jos ostan Yhdistelmäjäsenyyden miten pääsen varaamaan TFW- ja ryhmäliikuntatunteja? 

Tunnit pääset varaamaan verkkosivuiltamme. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasana on asiakaskoodisi. Jos et muista salasanaa, paina en muista salasanaa kohtaa, niin uusi salasana lähetetään sähköpostiisi. Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen; kouvola@powergym.fi niin tarkistamme asian.

Mitä jos hävitän jäsenkortin? 

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen; kouvola@powergym.fi
Näin saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 15.90€.
Jäsenkortilla pääset sisälle ja se toimii myös maksuvälineenä juoma- ja välipala-automaatteihin, kun olet tehnyt e-laskusopimuksen. 

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan? 

Pääset tutustumaan siihen varattuina ajankohtana, maanantaina ja keskiviikkona klo 16.00-19.00 
Paikalla on henkilökuntaa ottamassa teidät vastaan ja vastaamassa kysymyksiinne.

Löytyykö Power Gymistä ryhmäliikuntatunteja? 

Power Gym Kouvolasta löytyy ohjatut Training For Warriors sekä ryhmäliikuntatunnit sekä lisäksi virtuaaliryhmäliikuntatunnit.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua? 

Power gymissä on mahdollista erikseen ostaa kuntosaliopastus tai -ohjelma Personal Trainereiltämme jotka ovat sinua varten ja auttavat mielellään. Meiltä saa esim. Power startin hintaan 79€ se sisältää treeniohjelman ja yhden tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Treenarimme auttavat sinua mielellään ja yhdessä sinun kanssasi voitte räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, liittyipä se sitten painonhallintaan, kuntoutukseen, lihasmassan lisäämiseen tai ravinto-ohjaukseen. Kaikki paketit näet suoraan tästä:
https://www.powergym.fi/kouvola/yksilovalmennus/hinnasto

Ota yhteyttä suoraan traineriin tai sähköpostilla; 

kouvola@powergym.fi

Onko Power Gymillä mahdollisuutta saunomiseen?

Meillä ei ole mahdollisuutta saunaan, koska sali on avoinna 24/7 ja henkilökuntaa ei ole paikalla.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni? 

Irtisanoutuminen onnistuu verkkosivuillamme, täyttämällä irtisanoutumisilmoituksen, jonka pääset tekemään tästä.
Muistathan että Irtisanomisaikamme on ehtojemme mukaisesti yksi täysi laskutuskausi (n.4vkoa).

 

 Sopimusehdot

1. Jäsenyys

Power Gym palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään täyttämällä liittymislomakkeen verkkosivuillamme. Lomakkeesta valitaan itselle sopivin jäsenyys, joko toistaiseksi voimassa oleva tai vuosijäsenyys. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi liittyminen edellyttää aloitusmaksun lisäksi myös kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista Power Gymille, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton käyttö aukiolojen mukaan mutta laiteopastus ja Personal Trainer-palvelut eivät sisälly hintaan.

Aloitusmaksua ei palauteta. Jäsenen tulee ilmoittaa Power Gymille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Power Gymin kuntosaleilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Power Gymissä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Power Gym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

2. Jäsenyydet

Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien 10xkortit, jotka ovat voimassa 3 kuukautta.

Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla , Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti irtisanomislomakkeella joka löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.powergym.fi/kouvola/irtisanominen

Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on n.4 viikkoa.

Liityttäessä maksetaan aloitusmaksun lisäksi ensimmäinen 4vk jakso. Lyhyin mahdollinen jäsenyys aika on 8 viikkoa. 

-vuosijäsenyys

on voimassa siitä päivästä kun jäsen on maksanut vuosijäsenyyden kokonaisuudessaan. Vuosijäsenyys on määräaikainen ja voimassa yhden (1) vuoden, irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista. Vuosisopimuksen voi uusia, lopettaa tai vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaksi kun vuosi tulee täyteen. Uusi vuosijäsenyys lasku tulee automaattisesti kun uusi kausi alkaa. Jos ette halua jatkaa sitä, ilmoittakaa siitä meille sähköpostitse kouvola@powergym.fi niin mitätöimme laskun.

3.Jäsenmaksut

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

Power Gymillä on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Power Gym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Power Gymillä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli jäsen rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Power Gymillä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin jäsenen on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus.

4.Jäsenkortti

Jäsenkortti on henkilökohtainen. Kortti on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Kortin katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen; kouvola@powergym.fi
Mikäli korttia käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen. 

Power Gym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Power Gymillä om oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Power Gymin verkkosivuilta. Mikäli Power Gym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden tai muiden vastaavien syiden takia, Power Gym ei ole velvollinen korvaamaan sitä asiakkaalle/jäsenelle.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannaltapalvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.