Loading...

TFW Hurrikaani

TFW Hurrikaani on erinomainen treeni mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, hiekkasäkkejä, kuntopalloja, battle­ köysiä sekä kehonpaino­ harjoitteita yhdistettynä ketteryys ja juoksu­harjoitteisiin.

Tunti sisältää TFW-metodin mukaisia Energy circuit -harjoitteita.

TFW Hurrikaani sopii kaikille niille, jotka haluavat haastaa itsensä ja harjoitella kokonaisvaltaisesti. Myös niille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

TFW Speed & Strength

Hurrikaani ja voimatuntien yhdistelmä. Harjoittelussa käydään läpi nopeusvoima-voimakestävyys ja räjähdysvoiman harjoitteita.

TFW Voima 1 ja TFW Voima 2

TFW Voima harjoittelussa käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä. Tunneillä tulevat tutuiksi maastavedot, kyykyt, punnerrukset ja leuanvedot. Voima 1 tunnilla keskitytään ylävartalon lihaksien ja voimaominaisuuksien kehittämiseen, kun taas Voima 2 tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan osaavien valmentajien ohjeistuksella.

TFW Total Body Strength

Voiman, kestävyyden ja kehonhallinnan sekä liikkuvuuden yhdistelmätunti.
 
Suosittelemme käymään TFW Perusteet - Way to Warrior -kurssin, mikäli kaipaat lisävarmuutta tekniikoiden ja liikkeiden suorittamiseen.

TFW + Kids Dance 6-9 v ja Kids&Teens 10-15 v Hurrikaani

Extreme Boot Campin monipuoliset toimintaharjoitteet ja extreme-radat sopivat erinomaisesti pikkusoturien kehonhallinnan kehittämiseen.

Treenaa järkevästi

Suosittelemme maksimisssaan neljää harjoitusta viikossa niin, että vähintään kaksi lepopäivää viikossa. Harjoittelu yhdistettynä riittävään lepoon ja ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat kehon optimaalisen palautumisen.
 
TFW on enemmäin kuin urheilulaji, se on elämäntapa, jonka avulla pääset eteenpäin. Asiantuntevat valmentajamme avustavat sinua treeneissä ja tsemppaavat sinua ylittämään itsesi.
 
Mikäli Sinulla on kysyttävää tunneistamme tai toiminnastamme, ota yhteyttä;
 
kouvola@powergym.fi