Loading...

Personal Training

PERSONAL TRAINING on opastettua kuntosaliharjoittelua. Personal trainerin avulla teet harjoittelustasi todella tehokasta ja tuloksellista eikä sinun tarvitse miettiä teetkö harjoitteet varmasti oikein. Personal trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina omien tavoitteiden mukaan ja niiden saavuttamiseksi. Personal trainerimme pitävät huolta, että tavoitteet ei jää vain haaveeksi vaan ne toteutetaan yhdessä oli tavoitteesi sitten painon pudotus, kesäkunto, 10leukaa tai vaikka kisaaminen fitness lavoilla. Personal Trainer sopii kaikille!

Kaikki personal trainerimme Powerilla ovat todellisia alan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erilaisista valmennustehtävistä sekä vuosien rautainen kokemus! Olet siis varmasti Powerilla hyvissä käsissä!

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

POWER STARTTI

NÄIN ALOITAT HARJOITTELUN TAI NOSTAT SEN UUDELLE TASOLLE
Haluamme tuoda jokaiselle harjoittelijalle alusta alkaen laatua saliharjoitteluun. Laadukas kuntosaliohjelma antaa harjoitteluusi määrätietoisuutta ja fokusta.

Power startti on tarkoitettu sinulle joka haluat varmistaa että teet liikkeet oikein, turvallisesti ja varsinkin niin, että saat tuloksia heti saliharjoittelun aloitettuasi. 

Power startissa sinulle laaditaan laadukas kuntosaliohjelma tavoitteidesi mukaisesti. Tunnin aikana liikkeet käydään teknisesti läpi ja sinulle opetetaan oikeat suoritustekniikat. Saat myös ohjelmasta kirjallisen tuotoksen.

Voit ostaa tunnin suoraan tästä, osiosta kertakortit ja pt-tuotteet: https://extweb219.dlsoftware.com/index.php?func=training_card

Tarkemmat hinnat ja sisällöt hinnastossa: https://www.powergym.fi/kouvola/yksilovalmennus/hinnasto

Valmentajasi mielellään opastaa sinua myös jatkossa ja kehityksen jatkamiseksi suosittelemmekin ottamaan yhteyttä omaan valmentajaasi. 

Meiltä löytyy valmennuspaketti juuri sinun tarpeisiisi. 

OTA YHTEYTTÄ

Powergym Kouvola valmennuspalvelut

samu.sandberg@powergym.fi

ville.tolvanen@powergym.fi

Tai klikkaa itsesi verkkokauppaan!
https://extweb219.dlsoftware.com/index.php?func=lws

 

Valmentajat