Loading...

Personal Training

PERSONAL TRAINING on opastettua kuntosaliharjoittelua. Personal trainerin avulla teet harjoittelustasi todella tehokasta ja tuloksellista eikä sinun tarvitse miettiä teetkö harjoitteet varmasti oikein. Personal trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina omien tavoitteiden mukaan ja niiden saavuttamiseksi. Personal trainerimme pitävät huolta, että tavoitteet ei jää vain haaveeksi vaan ne toteutetaan yhdessä oli tavoitteesi sitten painon pudotus, kesäkunto, 10leukaa tai vaikka kisaaminen fitness lavoilla. Personal Trainer sopii kaikille!

Kaikki personal trainerimme Powerilla ovat todellisia alan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erilaisista valmennustehtävistä sekä vuosien rautainen kokemus! Olet siis varmasti Powerilla hyvissä käsissä!

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Helppo startti

NÄIN ALOITAT HARJOITTELUN TAI TEHOSTAT SEN UUDELLE TASOLLE


Haluamme tuoda jokaiselle harjoittelijalle alusta alkaen laatua saliharjoitteluun. 
Toiminnallinen kehonkartoitus ja Helppo startti on tarkoitettu sinulle joka haluat varmistaa että teet liikkeet oikein, turvallisesti ja varsinkin niin, että saat tuloksia heti saliharjoittelimisen alusta lähtien.

Jos harjoittelusi junnaa paikoillaan tai tarvitset jotain uutta.  Kokeile Toiminnallista kehonkartoitusta. Lupaamme että olet tyytyväinen.

Voit ostaa tunnin suoraan tästä linkistä: https://extweb219.dlsoftware.com/index.php?func=lws

Molemmat pitävät sisällään n. 60 min tapaamisen valmentajan kanssa. Tarkemmat hinnat ja sisällöt alla hinnastossa.

Toiminnallisen kartoituksen ja Helppo startin voi kukin asiakas ostaa vain yhden kerran. 

Valmentajasi mielellään opastaa sinua myös jatkossa ja kehityksen jatkamiseksi suosittelemmekin ottamaan yhteyttä omaan valmentajaasi. 

Meiltä löytyy valmennuspaketti juuri sinun tarpeisiisi. 

OTA YHTEYTTÄ

Powergym Kouvola valmennuspalvelut

ville.tolvanen@powergym.fi

 

 

Valmentajat