Loading...

Missä Power Gym sijaitsee? 

Kouvolassa Power Gymin löytää Kouvolan ja Kuusankosken välistä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Tommolankatu 18, 45130 Kouvola, samoissa tiloissa toimii Motonet tavaratalo.

Kotkan Power Gym löytyy Karhulan keskustasta, osoitteesta Karjalankatu 10-12, 48600 Kotka. 

Haminassa Power Gymit sijaitsevat Haminan keskustassa osoitteessa Puistokatu 6,49400 Hamina ja Power Gym Ladyn osoitteessa Satamakatu 11, 49400 Hamina

Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Saleillamme on tutustumisaika jolloin paikalla on henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiisi.

Kouvolassa Tommolantiellä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-19.

Kotkassa ja Haminassa tutustuminen kesä aikaan sopimuksen mukaan (1.5-1.9)

Muina aikoina:

Kotkassa Karjalantiellä keskiviikkoisin klo 16-19. 

Haminassa Puistokadulla  Tiistaisin ja Torstaisin klo 16-19 ja Satamakadulla Maanantaisin klo 16-19

Onko Power Gymissä riittävästi parkkitilaa? 

Kouvolassa  on reilusti ilmaista parkkitilaa ja mikäli parkkitila on hetkellisesti täynnä, löytyy 20 m päästä entisen Citymarketin edestä satoja tyhjiä parkkipaikkoja. 

Kotkan parkkitilat löytyvät kahdesta tasosta, älä unohda parkkikiekkoa! 

Haminassa on tori jossa reilusti parkkitilaa.

Ladyn edessä vinoparkki jossa on rajallisesti tilaa autoille ja Haminan torilta lyhyt kävelymatka salille

Kun liityn verkkokaupasta jäseneksi, milloin pääsen salille?

Salille pääsee HETI kun jäsenyys on tehty. Teille tulee heti liittymisen jälkeen kaksi erillistä sähköpostia.
Toinen niistä sisältää henkilökohtaisen kulkukoodin jolla pääsee kulkemaan salille siihen saakka kunnes poletti tulee.
Muistathan että koodi on henkilökohtainen.

Jos ostan verkkkokaupasta 10xkortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Salille pääsee heti kun 10xkorttii on saapunut, tällöin ei tule kulkoodia.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä? 

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Liikuntaseteleillä onnistuu maksaminen toisesta jäsenkuukaudesta lähtien, hyväksymme Smartumin, e-passin ja Tyky-setelin, näistä saa lisätietoa oman salisi sähköpostin kautta.

Kouvola
kouvola@powergym.fi

Karhula
karhula@powergym.fi

Hamina/Lady
hamina@powergym.fi

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on n.3viikoa riippuen maksutavasta.
Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Power Gymillä ikärajaa? 

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti. 

Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä? 

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa oman salisi sähköpostin kautta.

Kouvola
kouvola@powergym.fi

Karhula
karhula@powergym.fi

Hamina/Lady
hamina@powergym.fi

Mitä jos hävitän jäsenkortin? 

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla, jotta saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 15.90€. Jäsenkortilla pääset sisälle ja se toimii myös maksuvälineenä juoma- ja välipala-automaatteihin Kouvolassa. 

Kouvola
kouvola@powergym.fi

Karhula
karhula@powergym.fi

Hamina/Lady
hamina@powergym.fi

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan? 

Kouvolan Powerille pääsee tutustumaan siihen varattuina ajankohtina maanantaina ja keskiviikkona klo 16.00-19.00 

Kotkassa ja Haminassa tutustuminen kesä aikaan sopimuksen mukaan (1.5-1.9)

Muina aikoina:

Haminan Powerille pääsee Tiistaisin ja Torstaisin klo 16-19 ja Ladylle Maanantaisin klo 16-19.

Kotkassa pääset tutustumaan saliin keskiviikkoisin klo 16-19

Paikalla on henkilökuntaa ottamassa teidät vastaan ja vastaamassa kysymyksiinne.

Löytyykö Power Gymistä ryhmäliikuntatunteja? 

Power Gym Ladylla, Haminassa on mahdollisuus ryhmäliikuntatunteihin. Muilla Power Gymeillä ei ole ryhmäliikuntatunteja.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua? 

Power gymissä on mahdollista erikseen ostaa kuntosaliopastus tai -ohjelma Personal Trainereiltämme jotka ovat sinua varten ja auttavat mielellään. Meiltä saa esim. aloituspaketin hintaan 59€ (norm.120€) se sisältää treeniohjelman ja yhden tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Treenarimme auttavat sinua mielellään ja yhdessä sinun kanssasi voitte räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, liittyipä se sitten painonhallintaan, kuntoutukseen, lihasmassan lisäämiseen tai ravinto-ohjaukseen. Ota yhteyttä suoraan traineriin tai sähköpostilla

Kouvola
kouvola@powergym.fi

Karhula
karhula@powergym.fi

Hamina/Lady
hamina@powergym.fi

Onko Power Gymillä mahdollisuutta saunomiseen?

Kouvolan ja Haminan Power Gymillä ei ole mahdollisuutta saunaan mutta Kotkan Power Gymillä saunat ovat päällä arkisin klo 16-21 ja Haminan Ladyllä Ma-Pe 8-14 ja 16-21 La 11- 17 Su 12-20

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni? 

Irtisanoutuminen onnistuu täyttämällä ja lähettämällä meille irtisanoutumisilmoituksen jonka pääset tekemään tästä muistathan että Irtisanomisaikamme on ehtojemme mukaisesti yksi täysi laskutuskausi (n.4vkoa).

 

 

Sopimusehdot

1. Jäsenyys

Power Gym palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään täyttämällä liittymislomake verkkosivuiltamme. Lomakkeesta valitaan itselle sopivin jäsenyys, joko toistaiseksi voimassa oleva tai vuosijäsenyys. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi liittyminen edellyttää aloitusmaksun lisäksi myös kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista Power Gymille, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton käyttö aukiolojen mukaan mutta laiteopastus ja Personal Trainer-palvelut eivät sisälly hintaan.

Aloitusmaksua ei palauteta. Jäsenen tulee ilmoittaa Power Gymille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Power Gymin kuntosaleilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Power Gymissäei ole aina henkilökuntaa paikalla. Power Gym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

2. Jäsenyydet

Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien kymppikortti joka on voimassa 3kuukautta.

Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla , Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti, joko irtisanomislomakkeella joka löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta www.powergym.fi/irtisanominen.

Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on 4 viikkoa.

Liityttäessä maksetaan aloitusmaksun lisäksi ensimmäinen 4vk jakso. Lyhyin mahdollinen jäsenyys aika on 8 viikkoa. 

-vuosijäsenyys

on voimassa siitä päivästä kun jäsen on maksanut ja vuosijäsenyyden kokonaisuudessaan. Vuosijäsenyys on määräaikainen ja voimassa yhden (1) vuoden, irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista. Vuosisopimuksen voi uusia, lopettaa tai vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaksi kun vuosi tulee täyteen.

3.Jäsenmaksut

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

Power Gymillä on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Power Gym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Power Gymillä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli jäsen rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Power Gymillä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin jäsenen on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus.

4.Jäsenkortti

Jäsenkortti on henkilökohtainen. Kortti on oltava aina mukana tultaessa salille. Kortin katoamisesta on välittömästi ilmoitettava salille.
Kouvola kouvola@powergym.fi, Karhula karhula@powergym.fi, Hamina/Lady hamina@powergym.fi
Mikäli korttia käyttää joku muu henkilö eika sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään kutakin tälläistä luvattomasti käyneen henkilön käyntikertaa kohden hinnaston mukainen 4vk maksu kerrottuna kahdella.

Power Gym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Power Gymillä om oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Power Gymin verkkosivuilta. Mikäli Power Gym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden tai muiden vastaavien syiden takia, Power Gym ei ole velvollinen korvaamaan sitä asiakkaalle/jäsenelle.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannaltapalvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.